Europa Conference League

Με Οζντόεφ στο Σπλιτ ο ΠΑΟΚ - Η αποστολή για Χάιντουκ

Έχοντας κανονικά διαθέσιμο τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Σπλιτ. Δείτε τους εκλεκτούς του Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρώτο παιχνίδι με τη Χάιντουκ.

Αντίστροφα για το πρώτο ματς με τη Χάιντουκ μετράει πλέον ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και βρίσκεται ήδη στο Σπλιτ.

Στην αποστολή λοιπόν βρίσκεται κανονικά ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ενώ απουσιάζει ο Αουγκούστο, που λογίζεται πλέον ως παίκτης της Ναντ (αλλά ήταν ούτως ή άλλως τιμωρημένος).

Η σχετική ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ready to fight mode: on.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρώτη μάχη με τη Χάιντουκ Σπλιτ και βρίσκεται ήδη στην Κροατία.

Η τελευταία προπόνηση, που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας, περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Ντόουγκλας Αουγκούστο, η μεταγραφή του οποίου στη Ναντ βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λευτέρης Λύρατζης και ο Ιβάν Νάσμπεργκ (ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα).

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κέντζιορα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Φιλίπε Σοάρες, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x